Sieraden koorden online bestellen? Van elastiek tot transparant 


Sieraden koorden zijn onmisbaar als u zelf sieraden wil gaan maken van goede kwaliteit. Deze koorden geven niet alleen vorm aan een sieraad, maar houden kralen en bedels ook op de plaats waar ze horen. In onze webshop vindt u daarom een grote variëteit aan verschillende sieraden koorden van diverse materialen en in de meest prachtige kleuren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor transparant sieraden koord als deze niet perse gezien hoeft te worden in uw zelfgemaakte sieraad. 

Koorden om zelf sieraden mee te maken moeten als vanzelfsprekend van de beste kwaliteit zijn. Sommige koorden zijn elastisch en rekbaar terwijl andere sieraden koorden zich weer onderscheiden in diktes en kleuren. Wat voor een soort sieraad u zelf ook wilt maken, een koord van goede kwaliteit is hierbij onmisbaar. Natuurlijk mag een sieraden koord ook een lint zijn. Dit geeft vaak een extra dimensie aan het soort sieraad dat u wilt gaan maken, en daarbij kunt u deze rijglinten bestellen in de kleur van uw keuze. 
Kortom, als u zelf trendy sieraden wilt gaan maken dan zijn sieraden koorden 
onmisbaar voor een prachtig eindresultaat. De sieraden koorden van Bijoux By You zijn niet alleen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleurvariaties, maar zijn ook nog eens gemaakt van de allerbeste kwaliteit. 
Foto

Jasseron sieraden koorden voor een exclusief zelfgemaakt sieraad 


Koorden van jasseron om sieraden mee te maken zijn niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens zeer veelzijdig. Door de open schakels is het met dit sieraden koord erg makkelijk om bedels en andere hangertjes te verwerken in uw zelfgemaakte armband of ketting. Misschien is het woord jasseron niet bij iedereen bekend, daarom wordt het ook wel een schakelketting genoemd. 

In de webshop van Bijoux By You heeft u niet alleen de keuze uit koord van jasseron, maar kunt u ook een keuze maken uit diverse soorten sieraden koord in allerlei kleuren en uitvoeringen. Denk hierbij maar eens aan sieraden koorden van elastisch materiaal, metaal, rijglinten of gevlochten koord om zelf bedels en kralen aan te rijgen. 

Op deze manier kunt u alle elementen die nodig zijn om zelf sieraden te maken optimaal combineren. Door het gebruik van sieraden koorden van Bijoux By You krijgt u altijd een prachtig eindresultaat. Koorden zijn in onze webshop per centimeter of in een grotere oplage te bestellen. Wilt u liever een grote partij sieraden koorden inkopen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste prijs voor u kunnen garanderen.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

BIJOUX BY YOU

CONTACT

Bijoux By You
Schimmelpenninck vd Oyweg 22
2645 NC Delfgauw
info@bijouxbyyou.com
0031 (0) 15 2010 218

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.